Verzorgend IG omscholing tot kraamverzorgende

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te solliciteren voor de functie kraamverzorgende. Hopelijk vind u hier de informatie die u nodig hebt. Bij vragen kunt ook ook contact op nemen sollicitatie@bakermand.nl

Functie omschrijving

Kraamzorg de Bakermand is op zoek naar enthousiasten verzorgende IG die zich willen laten omscholen tot kraamverzorgende.

Ben je verzorgende IG met een andere specialisatie en wil je een nieuwe wending geven aan je leven d.m.v. een ander beroep? Wij stellen geen leeftijd grens. We hebben een leuk gezellig en persoonlijk team dat we willen versterken met jou.

Wij zijn een groeiende organisatie in een kleine regio (werk gebied). Het is van belang om snel op een locatie te kunnen zijn. Dit is een van de kwaliteiten van de Bakermand. Nog een kwaliteit is dat wij nauw samenwerken met de verloskundigen praktijken binnen ons regio/werk gebied waarbij jij o.a. de bevalling thuis en in het ziekenhuis assisteert.

Wat zijn de mogelijkheden:

Verdieping Kraamverzorgende - bijscholing specialisatie niveau 3 (CZO Branche-erkende opleiding Kraamverzorgende met vrijstelling) Duur opleiding: 4 tot 6 maanden, opleiding voor verzorgende 3 IG of vergelijkbaar diploma (zoals verpleegkundigen niveau 4/5 of verloskundige) herintreders.

Wat bied Kraamzorg de Bakermand?

Arbeidsvoorwaarden cao kraamzorg
Opleiding wordt vergoedt door de Bakermand
Contacten voor moeders met basisschoolgaande kinderen

Wij zijn een organisatie in één regio hierdoor werk je altijd in en rond jou woonplaats. Weinig kilometers, waardoor minder file en snel op locatie kunnen zijn is een kwaliteit van de Bakermand.

Nauwe samenwerking met verloskundigen praktijken in de regio zorgt voor korte lijnen. Het werkgebied van de Bakermand is: Schiedam, Rotterdam-Noord, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis, Rozenburg, Rotterdam Charlois en Albrandswaard.

Wil jij graag ons team versterken en woon je in of rond onze regio.

Wacht niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar: solliciatie@bakermand.nl

Soort dienstverband: Parttime tot 120 uur

Wat bied de Bakermand:

- Arbeidsvoorwaarden cao Bo Geboortezorg kraamzorg
- 1 persoonlijk team; klein betrokken team
- Werken rondom jouw woonplaats
- Korte lijnen met verloskundigenpraktijken in ons werkgebied
- 24 uur per dag is de Bakermand bereikbaar voor kraamverzorgenden en kraamgezinnen bij vragen
- Een werkgebied in de volgende plaatsen: Schiedam, Rotterdam (noord), Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis, Rozenbrug en Albrandswaard
- Regelmatig bij- en nascholingen

Parttime uren: 10-32 per week

Soorten dienstverband: Parttime