Voorlichtingsavonden

I.v.m. het Coronavirus en het opvolgen van het landelijke maatregelingen is het helaas niet mogelijk om de voorlichting avonden op locatie door te laten gaan.
Alle zorgprofessionals van de geboortezorg rondom het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis hebben voor jullie toch gezamenlijk een digitale video opgenomen waarin zoveel mogelijk uitleg wordt gegeven om jullie dit toch te kunnen aanbieden.

U kunt dit via onderstaande link de voorlichting video bekijken, deze voorlichting video duurt circa 40 minuten:
Link
Zodra bekend is wanneer onderstaande voorlichtings avonden weer gegeven worden zullen we dit bijwerken op onze website.

Vier keer per jaar organiseren wij voorlichtingsavonden over het geven van borstvoeding. Deze avonden zijn er op gericht u en uw partner uitgebreid te informeren over het geven van borstvoeding. De voorlichting wordt gegeven door een lactatiekundige van Franciscus Vlietland. Tijdens de avond is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

De voorlichtingsavond vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in het Auditorium van Franciscus Vlietland op de vierde verdieping (liften C). Inloop is vanaf 19.00 uur. In 2020 zijn de avonden op:

  • 1 september
  • 1 december

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. U bent van harte welkom!

Programma

19.00 uur: ontvangst met koffie/thee
19.30 uur: opening van de avond
21.00 uur: afsluiting van de avond

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Voordelen van borstvoeding (geven) voor moeder en kind
  • Huid-op-huid contact na de bevalling
  • Aanleggen aan de borst na de bevalling
  • Kolven

Aanmelden

Wilt u de avond bijwonen? Meld u dan aan bij het Patiënten Service Bureau van Franciscus Vlietland via psb@franciscus.nl of via 010 – 893 93 93. Geef hierbij alstublieft uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, het aantal personen waarmee u komt en de datum dat u de bijeenkomst wilt bijwonen door. Of geeft het door aan ons, dan zorgen wij dat u aangemeld staat voor deze avond en dat u een bevestiging van uw aanmelding ontvangt.